9. oktober 2017

Predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike v Postojni

Informacijska točka Europe Direct Primorsko-notranjske regije, RRA Zeleni kras, Univerza na Primorskem in Višja strokovna šola Postojna vabimo na predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike, ki bo v ponedeljek, 23. oktobra, ob 8.45 na Višji strokovni šoli v Postojni, Ljubljanska cesta 2.

Predstavitev programa je namenjena študentom, mladim in ostalim, ki so že oblikovali svojo  podjetniško idejo ali si želijo v prihodnosti postati podjetniki. Prav tako mladim podjetnikom, ki že imajo svoje podjetje mlajše od 3. let ter izkušenim podjetnikom, ki vodijo svoje podjetje že več kot 3 leta in so lahko gostitelji mladim oz. bodočim podjetnikom.

Program omogoča, da novi in bodoči podjetnik pridobiva in si izmenjuje znanje ter poslovne zamisli z izkušenim tujim podjetnikom iz držav EU, pri katerem dela in z njim sodeluje od 1. do 6 mesecev. Vsi tisti, ki se odločijo opraviti izmenjavo, prejmejo finančno pomoč za kritje nastanitvenih stroškov in stroškov potovanja.  Usposabljanje pa sofinancira Evropska komisija.

g. Sebastjan Rosa, predstavnik kontaktne točke programa Erasmus za mlade podjetnike na Univerzi na Primorskem, bo poleg podrobnejše vsebine programa podal tudi konkretne napotke za prijavo na program ter predstavil dobre prakse znotraj omenjenega programa.

Obvezne so predhodne prijave in sicer najkasneje do petka, 20. oktobra na e-naslov: europe.direct@rra-zk.si ali tel. št.: 05 721 22 42.

© 2011-2018
Vse pravice pridržane.
Avtorji: Brigada
RRA Zeleni kras, d.o.o.
Prečna ulica 1
6257 Pivka
T
+386 (0)5 72 12 240
F
+386 (0)5 72 12 245
E
info@rra-zk.si
Naložba v vašo prihodnost