14. november 2017

Izšel nov katalog izdelkov Zelenega krasa 2018

Izbrati in kupiti kakovosten lokalni izdelek zdaj ni več težava, si moramo priznati ob prebiranju letošnjega prodajnega kataloga ponudbe Zelenega krasa.

V njem se predstavlja 28 lokalnih proizvajalcev in ustvarjalcev z izdelki, ki so narejeni s skrbnostjo, trudom, veseljem in zavedanjem, da je domače in lokalno vredno ohranjati. 

S tem zavedanjem smo se tudi letos, že deveto leto zapored, na RRA Zeleni kras lotili priprave kataloga, s katerim dvigujemo prepoznavnost lokalnih izdelkov in pospešujemo prodajo le-teh ter krepimo našo identiteto. Pomembno mesto v katalogu imajo letos izdelki domače in umetnostne obrti, ki navdušujejo s svojo izvirnostjo, lepoto in kakovostjo ter domiselno ohranjajo vez med tradicijo, izročilom in sodobnostjo. Veseli in ponosni smo, da postaja lokalna ponudba na Zelenem krasu iz leta v leto ne le večja temveč tudi bolj raznolika. In da imamo izdelke z dušo in okusom.

Za naročila izdelkov se obrnite neposredno na prodajalce. Večino izdelkov domače in umetnostne obrti si lahko ogledate v TIC Galerija Postojna.

 
© 2011-2019
Vse pravice pridržane.
Avtorji: Brigada
RRA Zeleni kras, d.o.o.
Prečna ulica 1
6257 Pivka
T
+386 (0)5 72 12 240
F
+386 (0)5 72 12 245
E
info@rra-zk.si
Naložba v vašo prihodnost