Informacijska točka Europe Direct Primorsko-notranjske regije

O  NAS

Všečkajte nas na Facebooku!Informacijska točka Europe Direct Primorsko-notranjske regije je del informacijske mreže Europe Direct. Sestavljajo jo informacijske točke Europe Direct, ki se nahajajo po celotni Evropi, Evropski dokumentacijski centri in kontaktni center Europe Direct. Storitve v sklopu mreže so za uporabnike brezplačne. Mreža Europe Direct je mreža Evropske komisije, ki je namenjena informiranju državljanov o zadevah Evropske unije.

Mreža lokalnih informacijskih točk in dokumentacijskih centrov v vseh državah EU.

Na informacijski točki Europe Direct Primorsko-notranjske regije vam nudimo:

Smo v pomoč Evropski komisiji: posredujemo ji povratne informacije, sodelujemo z drugimi informacijskimi viri in z lokalnimi dejavnostmi pomagamo predstavništvu Komisije pri spodbujanju medsebojne komunikacije med evropskimi institucijami in državljani.

Informacijska točka Europe Direct Primorsko-notranjske regije je odprta vsak delovnik, od 7. do 15. ure.

Kontakti:

Martina Erjavec, e-naslov: martina@rra-zk.si, tel.št. 05 721 22 42
Mateja Simčič, e-naslov: mateja@rra-zk.si, tel.št. 05 721 22 43
Tadeja Pecman Penko, e-naslov: tadeja@rra-zk.si, 05 721 22 32
E-naslov: europe.direct@rra-zk.si
Facebook: https://www.facebook.com/Europe.Direct.Primorsko.notranjske.regije

Spletna stran točk Europe Direct Slovenije: http://europedirect.si/

Izven delovnega časa nam lahko pošljete e-sporočilo ali pustite sporočilo na telefonskem odzivniku.

Na Evropski dokumentacijski center (EDC) se lahko obrnete v primerih, ko potrebujete pomoč pri iskanju in delu z informacijskimi viri (npr. iskanje pogodb, uredb, izdelava tematskih retrospektivnih poizvedb iz slovenskih in mednarodnih podatkovnih zbirk itd.).

Kontaktni center EUROPE DIRECT vam ponuja:

V stik s kontaktnim  centrom  Europe Direct lahko stopite od ponedeljka do petka od 9. do 18. ure na brezplačni telefonski številki 00 800 6789 1011. Klicni center Europe Direct lahko pokličete iz vseh držav članic, storitev je na voljo v vseh uradnih jezikih EU.

Centru lahko pošljete tudi e-sporočilo. Vaša vprašanja v slovenskem jeziku pošljete preko spletnega obrazca. Odgovor boste dobili v najkrajšem možnem času. Storitev je na voljo v vseh uradnih jezikih EU.

Dodatno vam center nudi spletnega moderatorja v angleškem, francoskem in nemškem jeziku, vsak delovnik od  9.00 do 18.30.

Spletni dostop: http://europa.eu/europedirect/index_sl.htm