Vabilo na študijski obisk NATURE&WILDLIFE

18.09.2020

NATURE&WILDLIFE Logo_skupni_(RRA,_SVRK,_INTERREG SI-HR)

 

RRA Zeleni kras v sodelovanju s partnerji organizira dvodnevni študijski obisk čezmejne destinacije EXPLORE THE WONDERNATURE, ki bo potekal 29. in 30. septembra 2020.

 

Študijski obisk je namenjen spoznavanju novega čezmejnega turističnega produkta, ki smo ga razvili v projektu čezmejnega sodelovanja INTERREG V-A Slovenija-Hrvaška z naslovom NATURE&WILDLIFE. Obisk je namenjen turističnim vodnikom, ponudnikom, projektnim partnerjem in drugim deležnikom, ki so posredno ali neposredno vključeni v oblikovanje in izvajanje tega produkta.

 

PRODUKT EXPLORE THE WONDERNATURE

Gre za trajnostno naravnan produkt doživljanja narave in divjih živali in vključuje območje Zelenega krasa v Sloveniji in Gorskega kotarja na Hrvaškem. Celotni program je sestavljen iz 16 enodnevnih itinerarijev, med študijskim obiskom pa vam bomo predstavili izbor nekaterih najbolj zanimivih točk in doživetij z obeh strani meje.

 

Glede na trenutne epidemiološke razmere v obeh državah, v katerih je obisk načrtovan, bomo študijski obisk izpeljali v okrnjeni obliki. To pomeni, da obisk ne bo čezmejni torej ne bo prehajanja državnih meja. Udeleženci iz Slovenije se bodo predvidoma udeležili samo prvega dne obiska, to je 29.9.2020, po programu, ki bo potekal v Sloveniji. Program drugega dne, 30.9.2020, bo potekal na Hrvaškem, v Gorskem kotarju, predvidoma samo s hrvaškimi udeleženci. Udeležba je brezplačna, prijave sprejemamo na e-naslovu  do 21.9.2020 oziroma do zapolnitve prostih mest. Za vsa vprašanja smo vam na voljo tudi preko telefona (Mateja, 031 654 776).

 

 

Program 29.9.2020 (Slovenija)

Program 30.9.2020 (Hrvaška) - bo objavljen kmalu