Arhiv novic

21.02.2024 Akademija RRA: Povezovanje regionalnega razvoja in upravljanja destinacije

Na Akademiji RRA, ki jo je 20. februarja v Muzeju pivških presihajočih jezer organiziral RRA GIZ, so udeleženci spoznali model upravljanja turistične destinacije Zeleni kras, vključno s prednostmi in izzivi. Udeleženci so ugotovili, da se velika večina sooča s podobnimi izzivi na področju upravljanja turističnih destinacij, med katerimi so najpogostejše težave s financiranjem, kadri ter pomanjkanjem kontinuitete dela s turističnimi ponudniki. Akademija je začrtala tudi nadaljnjo pot in tako predstavlja pomemben mejnik za regionalni razvoj in promocijo turizma destinacije.

18.02.2024 ROMAN FERENČAK O ORHIDEJAH, GEOTERMALNI ENERGIJI IN ŠE O ČEM

Postojnska gospodarska zbornica ne počiva. Naslednji v nizu gospodarskih forumov tokrat ne bo potekal v živo, ampak samo na spletu, na plaformi Zoom. Vabljeni k spremljanju intervjuja z Romanom Ferenčakom, direktorjem podjetja Ocean Orchids iz pomurskega Dobrovnika. Z njim se bo 3. marca ob 10. uri pogovarjala Marjana Grčman.

15.02.2024 EU projekt, moj projekt 2024

EU projekt, moj projekt 2024 je nacionalna kampanja, kjer prijavitelji projektov, sofinanciranih z evropskimi sredstvi, pripravijo predstavitev svojega projekta v obliki celodnevnega dogodka za splošno javnost. Vsak se lahko predstavi s svojo zanimivo zgodbo preko dneva odprtih vrat, delavnic za mlajše in starejše, interaktivnih razstav, kulturnih ali športnih aktivnosti in drugega zabavnega dogajanja.