Izbrane kreativne poslovne ideje v turizmu

16.03.2021

RRA Zeleni kras je včeraj začela z dvomesečnim programom podpore nosilcem kreativnih poslovnih idej za trajnostni turizem v regiji.

Na podlagi zaključenega javnega poziva za kreativne poslovne ideje s področja kulture in ustvarjalnosti, objavljenega na spletni strani RRA Zeleni kras od 29.1.2021 do 19. 2. 2021, smo izbrali 4 poslovne ideje: Sprehod z grofico Greto, BE(E)ART turizem, personalizirane fotozgodbe turističnih doživetij, lov na zaklad. Ob vodenju, usmerjanju in podpori ekipe treh strokovnjakov in izkušenih trenerjev bodo podjetniki svoje ideje prevetrili in nadgradili skozi program šestih tematskih delavnic in skozi 30 urno individualno svetovanje.  

Program bodo ob koordinaciji vodje projekta RRA Zeleni kras izvajali  Darja Počič, Luka PIškorič in Chris Mages, ki so bili izbrani na javnem pozivu.

Program izvajamo v sklopu projekta CCI4TOURISM: Krepitev podjetniških veščin kulturnih in ustvarjalnih industrij za vrednotenje kulturne dediščine in razvoj trajnostnih turističnih produktov v jadransko-jonski regiji. Projekt sofinancira EU preko programa INTERREG ADRION 2014- 2020.