Novice

09.07.2020Javni poziv - COVID19 za nakup zaščitne opreme

Slovenski podjetniški sklad za MSP razpisuje sredstva za nakup zaščitne opreme - COVID 19. Namen javnega poziva je zagotovitev ustrezne varnosti zaposlenih in varnega poslovanja v času epidemije COVID19 oz. po njej kot preventiva pred ponovnim širjenjem virusa.

01.07.2020Projekt DIVA! Inovacijsko soustvarjanje

Vpišite se na zemljevid oz. v orodje preko katerega bomo v nadaljevanju projekta omogočali povezovanje podjetij s kulturno kreativnimi industrijami.

24.06.2020Seminar "Smart and Sustainable Mobility Measures in Tourist Destinations"

Vabimo vas k udeležbi na seminarju z naslovom »Smart and Sustainable Mobility Measures in Tourist Destinations«, ki bo oraniziran v obliki spletnega seminarja.

23.06.2020Posojila za financiranje poslovanja MSP (MSP 9)

Je izbruh epidemije COVID-19 vplival tudi na poslovanje vašega podjetja? Proizvajate proizvode ali opravljate storitve, ki prispevajo k zdravljenju in preprečevanju širjenja nalezljive bolezni COVID-19 pri izvajanju javnih zdravstvenih storitev? Če ste na katerega izmed zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, lahko odslej pri SID banki pridobite kredit za financiranje poslovanja in tako ublažite negativne posledice, ali pa izkoristite nove možnosti, ki jih je vašemu podjetju prinesla epidemija.

16.06.2020SEEMEET 2020 - poziv za sponzorje

SEEMEET kot ključen mednarodni dogodek 21. in 22. oktobra odpira vrata poslovnemu mreženju različnih panog.