Storitve

Poleg osnovnih nalog, ki se osredotočajo na celovit in trajnosten razvoj Primorsko-notranjske regije, nudi RRA Zeleni kras tudi poslovne storitve, ki so namenjene podjetnikom, kmetovalcem, študentom, zaposlenim in nezaposlenim, ki bi radi razvili svoje podjetniške ideje ali nadgradili svoje lastne storitve.

Nudimo celovit servis, od razvoja ideje do njene realizacije. Skozi celoten proces razvoja vas bodo spremljali strokovno usposobljeni svetovalci. Naša poglavitna prednost je izjemna raznolikost znanja zaposlenih, saj v podjetju RRA Zeleni kras združujemo različne profile zaposlenih:

  • doktorico okoljskih znanosti,
  • magistra znanosti s področja managementa,
  • diplomante s področji prava, sociologije, etnologije, kulturne antropologije, turizma, zgodovine, poslovnih ved, ekonomije, geografije in ekologije.

Pestra izobrazbena struktura in stalna strokovna usposabljanja nam omogočajo, da za vsako individualno svetovanje uporabimo znanje tistih zaposlenih, ki so ključnega pomena za uspešno izvedbo naše storitve. 

Kot podjetje vedno stremimo k temu, da našim svetovancem olajšamo načrtovano pot ter, da je naš končni produkt kakovostno izpeljana realizacija vaše poslovne ideje.

NA RRA Zeleni kras letno opravimo preko 250 brezplačnih ur svetovanja na različnih tematskih področjih od podjetništva, turizma, kmetijstva ter registracije dejavnosti, vsi zaposleni pa smo tudi izkušeni pri pripravi in vodenju najrazličnejših projektov, sofinanciranih bodisi na občinski, nacionalni ali EU ravni.

Prisrčno vabljeni k nam, kjer bomo skupaj pregledali vašo idejo!