BIZNIS IN PIP - NOV PROGRAM Z NAGRADO ZA NAJBOLJŠO PODJETNIŠKO IDEJO

15.09.2022

Objavljen je poziv za vključitev v Podjetniška programa BIZNIS in PIP za inovativne potencialne podjetnike in podjetnike začetnike. Program izvaja PIP Postojna v sodelovanju z RRA Zeleni kras in Turizem Pivka. Predstavitev poziva in programa bo danes, 15.9. 2022, ob 14.uri preko Zoom aplikacije.

Povezava za prijavo na predstavitveni dogodek; 15.9.2022 ob 14. uri:  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAocemrpjIpH9GHVmFjE0dE6j8BRaT-TX7q

Poziv BIZNIS IN PIP.

Biznis in PIP sta podjetniška programa, ki ju sofinancirata Občina Pivka in Občina Postojna in je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom, z namenom nudenja vsebinske in finančne podpore pri razvoju učinkovitega poslovnega modela za lažji zagon podjetij.

Programa sta namenjena vsem podjetnikom začetnikom (do treh let starosti od ustanovitve) ter potencialnim podjetnikom, ki razmišljajo o ustanovitvi lastnega podjetja na področju turizma v Občini Pivka in tudi v ostalih gospodarskih panogah v Občini Postojna. V program se lahko vključijo tudi fizične osebe, vendar mora - v primeru prejema finančne nagrade - prejemnik ustanoviti podjetje v Občini Pivka oz. Občini Postojna in zagotavljati delovanje podjetja še najmanj dve leti po prejemu nagrade.

Program nudi intenzivni 6-tedenski podjetniški program s  sedmimi delavnicami v trajanju štiri šolske ure in individualno podporo izkušenih mentorjev in podjetnikov, ki sodelujejo z Inkubatorjem. Delavnice bodo izvedene v mesecu oktobru, predvidoma na lokacijah Inkubatorja v Postojni, Veliki Otok 44b in Pivki, v IOC Neverke oz. v Krpanovem domu.Biznis in PIP sta podjetniška programa, ki ju sofinancirata Občina Pivka in Občina Postojna in je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom, z namenom nudenja vsebinske in finančne podpore pri razvoju učinkovitega poslovnega modela za lažji zagon podjetij.

Programa sta  namenjena vsem podjetnikom začetnikom (do treh let starosti od ustanovitve) ter potencialnim podjetnikom, ki razmišljajo o ustanovitvi lastnega podjetja na področju turizma v Občini  Pivka in tudi v ostalih gospodarskih panogah v Občini Postojna. V program se lahko vključijo tudi fizične osebe, vendar mora - v primeru prejema finančne nagrade - prejemnik ustanoviti podjetje v Občini Pivka oz. Občini Postojna in zagotavljati delovanje podjetja še najmanj dve leti po prejemu nagrade.

Program nudi intenzivni 6-tedenski podjetniški program s  sedmimi delavnicami v trajanju štiri šolske ure in individualno podporo izkušenih mentorjev in podjetnikov, ki sodelujejo z Inkubatorjem. Delavnice bodo izvedene v mesecu oktobru, predvidoma na lokacijah Inkubatorja v Postojni, Veliki Otok 44b in Pivki, v IOC Neverke oz. v Krpanovem domu.

Več informacij na spletni strani Podjetniškega inkubatorja Perspektiva Postojna:

https://www.inkubator-perspektiva.si/si/dogodki/2022/09/12/1399-Biznis-in-PIP 

ali po telefonu 031 257 222 ali 05 850 11 58 vsak delovnik med 8. in 16. uro.

Vabljeni.