Naša perspektiva 2021

25.01.2021

NAŠA PERSPEKTIVA

 

Imate inovativno podjetniško idejo? Vključite se v Našo perspektivo 2021! Letošnji nagradni sklad znaša kar 15.000 eur!

Vabimo vse zainterersirane podjetnike ter posameznike in skupine s perspektivnimi podjetniškimi idejami k vključitvi v predinkubacijski program Naša perspektiva 2021. Gre za brezplačno podjetniško šolo, ki bo potekala v obliki e-izobraževanj (oz. v kolikor bodo razmere dopuščale tudi v obliki izobraževanj, ki bodo potekala v prostorih Podjetniškega inkubatorja Perspektiva) in 3-mesečnega mentorskega programa.

Namenjena je inovativnim potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom, ki si želijo podpore  pri razvoju učinkovitega poslovnega modela za lažji zagon podjetij.

Kako poteka prijava?

·       Prijavite se preko tega spletnega obrazcanajkasneje do nedelje, 22.2.2021 do 24.00.

·       V selekcijskem izboru se boste vsi prijavljeni kandidati predstavili pred strokovno komisijo, ki bo izbrala 10 najperspektivnejših idej, nosilce teh idej bomo vključili v predinkubacijski program Naša perspektiva.

·       V treh mesecih boste pridobili vrsto podjetniških znanj, dodeljeni pa vam bodo tudi izkušeni notranji in zunanji mentorji, ki vam bodo stali ob strani pri razvoju vaše podjetniške ideje.

·       Predvidoma konec septembra 2021 bo strokovna komisija na zaključnem dogodku izbrala in nagradila tri najperspektivnejše ideje, ki se bodo potegovale za nagrade iz nagradnega sklada v vrednosti 15.000 eur.

Kaj lahko pričakujete?

·       Brezplačno podporo izkušenih mentorjev pri razvoju vaše podjetniške ideje.

·       Aktualna podjetniška znanja.

·       Oblikovan poslovni načrt za uspešno realizacijo vaše podjetniške ideje.

·       Mreženje in nova poznanstva.

 

 

Kje dobite dodatne informacije?

Poziv in možnost prijave bomo predstavili na virtualnem dogodku »Start-Tourism-Up in Naša perspektiva 2021 – katerega naj se udeležim?«, skupaj z ostalimi programi PIP. Pridružite se nam v četrtek, 28. 1. ob 14.00 na naslednji povezavi.

Jana Nadoh Bergoč; jana@inkubator-perspektiva.si; 051 311 656

INFO: info@inkubator-perspektiva.si; 031 257 222

 

Oglejte si lanskoletne utrinke, izkušnje udeležencev in predstavitev programa NAŠA PERSPEKTIVA v promocijskem videu.