PONIJAŠI SVOJE PODJETNIŠKE SANJE SPREMINJAJO V RESNIČNOST

16.03.2024

Ena izmed ključnih komponent programa PONI je sodelovanje z energičnimi in srčnimi predavatelji ter mentorji, ki niso na voljo le med predavanji, pač pa tudi sicer.  Udeležencem to omogoča pridobivanje dragocenih nasvetov in podpore v procesu učenja ter razvoja svojih idej.

Dva udeleženca sta skupaj z mentoricama sodelovala na Obmejnem zaposlitveno-kariernem sejmu v Kopru, kjer so s strastjo predstavljali program PONI zainteresiranim obiskovalcem. Čas so izkoristili tudi za povezovanje z drugimi udeleženci programa PONI iz Obalno-kraške regije za medsebojno podporo in izmenjavo idej.

V sklopu spoznavanja socialnega podjetništva so se bodoči podjetniki podali na teren in obiskali Zavod Zelena pot, ki deluje pod okriljem Kmetije Slavec. Ta primer dobre prakse jim je omogočil vpogled v povezavo med kmetijo in socialnim podjetjem in razkril, kako lahko ti dve entiteti uspešno sodelujeta.

Program PONI omogoča tudi čas za druženje in sprostitev. Team-building dejavnosti v naravi so pripomogle k iskanju skupnih točk in še močnejšemu povezovanju med udeleženci, okolje pa je še spodbudilo ustvarjalnost in kreativnost, ključna elementa uspešnega podjetništva.

Posameznike, ki bi želeli stopiti na podjetniško pot in se podati v svet inovacij, vabimo, da spremljate našo spletno stran. V prihodnjem mesecu bomo objavili nov razpis za prijavo udeležencev v program PONI - Podjetno nad izzive, ki se začne 1. junija 2024.

Program PONI je edinstvena priložnost za razvoj vaše poslovne ideje, pridobivanje dragocenih znanj od izkušenih mentorjev ter gradnjo močnih poslovnih vezi. Na naši spletni strani vas bomo obveščali o vseh podrobnostih razpisa in postopku prijave.

Ne zamudite priložnosti, da spremenite svoje podjetniške sanje v resničnost.