Izboljšajte svojo prisotnost na spletu: Priročnik po digitalnem marketingu

11.05.2023

Delavnica Izboljšajte svojo prisotnost na spletu: Priročnik po digitalnem marketingu je namenjena posameznikom s podjetniško idejo, ki že stopajo po podjetniški poti in so na njej izkušeni, ali se z vstopom na njo šele spogledujejo.

Delavnica ne bo samo predavanje, ampak bo priložnost, da pridobite konkretne nasvete in usmeritve za vaše podjetje. Generične formule uspeha, ki bi delovala vsakomur ni, zato je potrebno, da aktivnosti na spletu prilagodimo kupcem in ciljni skupini. Se sprašuješ kje sploh začeti, katere kanale izrabiti in na kakšen način, da prinesejo želen uspeh? Ali si že prekaljen podjetnik, ki že ima marketinško strategijo in aktivnosti usklajene s strateškimi cilji podjetja, pa išče potencial in priložnosti, ki bi jih lahko še izrabil? Ali pa ste na točki preloma, kjer iščete rešitve za rast in razširitev v prihodnosti?

O PREDAVATELJICI:

Na delavnici bo znanje in izkušnje delila Ajda Novak, ena izmed prvih članic skupnosti Podjetniškega inkubatorja Perspektiva, ustanoviteljica podjetja OTB Marketing in marketinška strokovnjakinja. Ajda Novak je digitalno-marketinški entuziast, ima več kot 11 let izkušenj na področju marketinga, svetuje in pomaga slovenskim ter tujim podjetjem. Od leta 2020 je direktorica marketinške agencije Out-of-the-box Marketing, je soustanoviteljica start up podjetja na področju razvoja mladih in partnerica v logističnem podjetju. Ukvarja se z digitalizacijo, digitalnim oglaševanjem, svetovanjem, SEO optimizacijo, postavljanjem marketinških kampanj, spletnih strani, predavateljstvom, mentoriranjem.

Organizator: Občina Pivka in Podjetniški inkubator Perspektiva
Kraj delavnice: Krpanov dom Pivka, 6257 Pivka
Čas delavnice: 18.05.2023 ob 17.00