SKUPNA PREDSTAVITEV DESTINACIJE NA SEJMU ALPE ADRIA

06.02.2024

Skupna predstavitev pod okriljem Zelenega krasa

Med obiskovalci je bilo veliko zanimanja za kolesarske poti, pohodništvo, kampiranje in ideje za izlete po destinaciji Zeleni kras. Na stojnici so dobili informacije o naravnih lepotah, kulturni dediščini in gostoljubju prebivalcev naše regije, predstavitev pa so dopolnili lokalni ponudniki s svojimi unikatnimi izdelki in ponudbo doživetij. Med njimi so bili Kmetija Slavec, Brivnica Ozbič, počitniška hiša BelaKapa, Domača marenda, žganjekuha brinjevca Denis Iskra, Robert Brožič s ponudbo čajev Iz gozda, Jerica Strle s prikazom izdelave krep rož ter Butalci iz Cerknice.

Zahvala sodelujočim in obiskovalcem

Za nami je uspešen sejem, ki ga brez podpore in sodelovanja naših partnerjev ter lokalnih ponudnikov ne bi bilo mogoče izpeljati. Iskrena zahvala vsem, ki ste s svojim delom, izdelki in pozitivno energijo prispevali k uspešni predstavitvi destinacije Zeleni kras. Posebna zahvala pa gre tudi vsem obiskovalcem, ki so s svojim zanimanjem in navdušenjem nad regijo pokazali, da je Zeleni kras resnično destinacija, ki jo je vredno obiskati in doživeti.

Destinacija Zeleni kras se že veseli naslednjih priložnosti za predstavitev in vabi vse, da nas obiščete ter odkrijete skrite kotičke in nepozabna doživetja, ki jih ponuja naša prelepa regija.